Webwinkelkeur & Klantervaringen

  • Geplaatst op
  • Door De Kaarswinkel
  • 0

webwinkelkeur vertrouwd online chocolode kopen

Vanaf nu hebben wij een mooi keurmerk – het Webwinkelkeur. Als u producten bij ons bestelt, kunt u ook uw ervaring met ons en andere klanten delen.

Lid van Webwinkelkeurwebwinkel keurmerk logo

Stichting WebwinkelKeur is een non-profit organisatie welke een keurmerk combineert met klantbeoordelingen. Als lid van Stichting WebwinkelKeur hebben we dan ook een juridische toets doorstaan. Tevens kunt u onafhankelijk verzamelde klantbeoordelingen bij hen plaatsen en lezen. Stichting WebwinkelKeur zorgt hierbij voor betrouwbare en echte klantbeoordelingen die niet door de webwinkel te beïnvloeden zijn. Bent u toch niet tevreden? Dan kunt u uw geschil melden bij WebwinkelKeur en proberen ze u te helpen. U kunt dan ook veilig bij ons winkelen. Klik hier voor meer informatie over Stichting WebwinkelKeur.

Wat voegt het webwinkel keurmerk toe?

  • Juridische controle –  Onder andere op vermelding van voorwaarden & privacy-gegevens
  • Een geschillencommisie – Mocht u een conflict met ons hebben dan kunt u gebruik maken van een gratis geschillen-commissie. Wij zijn gebonden aan hun uitspraken.
  • Mystery Shoppers – Webwinkelkeur stuurt steekproefsgewijs ‘mystery shoppers’ langs
  • Ervaringen delen – Misschien wel het leukst, en meest belangrijk. Al onze klanten krijgen na hun bestelling de mogelijkheid hun ervaring met ons te delen. Om nieuwe klanten een indruk te geven en zeker ook voor ons om van te leren.

 

Tips zijn welkom!

Wij krijgen graag tips over ons assortiment, de website of andere zaken die u opvallen. Bel of mail ons met uw opmerkingen!

Reacties

  1. Danielle Danielle

    Snelle levering, producten zijn van zeer goede kwaliteit. Klanten service is net zo goed, snelle reactie met goed advies. Ik gebruik nu alleen nog maar deze was voor mijn kaarsen ! Aanrader 10/10

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Bezoek Kaarswinkel.nl op ShopMania
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »