Waxmelts gemaakt van sojawax en de beste parfumolie

 

Onze Soja Waxmelts worden met de hand gemaakt van topkwaliteit 100% eco-sojawax en geurolie van de hoogste kwaliteitsklasse. Deze klasse A geuren bevatten meer tonen van geur en blijven daardoor langer en intenser ruiken.  

                                           

Waxmelts zijn handgemaakte geurblokjes van sojawas voor op een keramische oliebrander. De waxmelts lijken een beetje op geurkaarsjes, echter hebben de geurchips geen lont.

 

De soja waxmelts zijn een goed alternatief voor zowel geurkaarsen, wierook en geurolie. Het verschil is namelijk dat Waxmelts niet indrogen na het smelten en ze niet spetteren. Tevens walmen waxmelts niet, mits je de juiste oliebranders gebruikt.      

De geur van onze Soja Waxmelts gaan gemiddeld 8-10 uur mee, sommige zelf nog wel langer aangezien onze waxmelts 15 gram wegen. Al onze waxmelts worden met de handgemaakt, derhalve gaat de een wat langer mee dan de ander, maar het is ook afhankelijk van de hoogte van je geurbrander en het type geur van de melt. Indien u graag een intense (maar kortere) geur kiest, kunt u het beste gebruik maken van een lage brander. Echter wenst u een meer subtielere geur te verspreiden welke eveneens langer meegaat, dan kiest u het beste voor een hoge oliebrander (10 cm hoog).

 

Onze waxmelts worden gevoerd onder de (merk)naam Soja Waxmelts. Sojawaxmelts.nl is onderdeel van De Kaarswinkel

 

Hoe kunt u het beste onze Waxmelts gebruiken;

 •  U haalt de waxmelt met heerlijke geur uit het cupje. Voor meermaals gebruik kunt u de waxmelt in tweeën snijden of zelfs in meerdere stukjes is mogelijk.
 •  U legt de waxmelt op een geurbrander die goed geschikt is voor waxmelts. Het restant van de waxmelt bergt u weer op in het cupje voor later gebruik.
 •  Gebruik een waxinelichtje voor in/onder de geurbrander, hierdoor zal de waxmelt gaan smelten.
 •  De waxmelt zal gemiddeld minimaal 8-10 uur een heerlijke geur afgeven. Sommige geuren gaan zelf langer mee.
 •  Voor verspreiding van een heerlijke geur in uw huis is het niet nodig om de geurbrander de gehele tijd te laten branden. U kunt desgewenst de brander slecht een half uur tot een uur laten branden, waarmee reeds de heerlijke geuren zullen worden verspreid.
 •  De wax zelf zal niet verdampen, alleen de geur zal vrijkomen.
 •  Wanneer u de waxmelt wilt vervangen, laat u het waxinelichtje heel even branden en u kunt dan de gestolde wax er zo uit schuiven, het overige kunt u er eventueel met een tissue of keukenrol uit vegen.

 

LET OP!

 •  Plaats de geurbrander altijd op een stabiele en warmtebestendige ondergrond.
 •  Laat de geurbrander nooit onbewaakt achter.
 •  Pas op met kinderen en huisdieren.
 •  Houd brandbare materialen op veilige afstand van de brander.

 

 

 

 

 

 

 

0 Product(en)
Geen producten gevonden...
1
Bezoek Kaarswinkel.nl op ShopMania
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »