Waxmelts gemaakt van soajwax en de beste parfumolie

Onze Soja Waxmelts worden gemaakt van topkwaliteit 100% eco-sojawax en geurolie van de hoogste kwaliteitsklasse. Deze klasse A geuren bevatten meer tonen van geur en blijven daardoor langer en intenser ruiken.

De Waxmelts kunnen op een geurbrander gesmolten worden en meerdere keren worden gebruikt.
Ze verspreiden gemiddeld ongeveer 6-8 uur een heerlijke geur, maar die tijd is afhankelijk van de hoogte van de geurbrander. Als het vlammetje dichtbij de bodem van het schaaltje zit, zal de geur zich korter, maar sterker verspreiden. 

Waxmelts zijn handgemaakte geurblokjes van sojawas voor op een keramische oliebrander. Waxmelts lijken een beetje op geurkaarsjes echter hebben de geurchips geen lont. De soja waxmelts zijn een goed alternatief voor zowel geurkaarsen, wierook en geurolie. Het verschil is namelijk dat Waxmelts niet indrogen na het smelten en ze niet spetteren. Tevens walmen waxmelts niet mits je de juiste oliebranders gebruikt.      

De geur van onze Soja Waxmelts gaan gemiddeld 6-8 uur mee. Alle waxmelts worden met de handgemaakt, derhalve gaat de een wat langer mee dan de ander, maar het is ook afhankelijk van de hoogte van je geurbrander en het type geur van de melt. Indien u graag een intense (maar kortere) geur kiest, kunt u het beste gebruik maken van een lage brander. Echter wenst u een meer subtielere geur te verspreiden welke eveneens langer meegaat, dan kiest u het beste voor een hoge oliebrander.

 

0 Product(en)
Geen producten gevonden...
1
Bezoek Kaarswinkel.nl op ShopMania
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »