Siliconen afdekdopje voor kaarsenmal

€1,75
Incl. btw
Met deze siliconen afdekdoppen kunt u probleemloos u kaarsenmallen afsluiten en voorkomt u dat de paraffine weglekt uit uw mal als u kaarsen maakt.

Deze afsluitdopjes kunt u uitsluitend gebruiken voor transparante kaarsenmallen aangezien deze dop over de onderzijde van de mal dient te worden geschoven.

De siliconen afdekdopjes worden per stuk verkocht en zijn een zeer prettige aanvulling indien u aan de slag gaat met een kaarsenmal, waarvan wij verschillende exemplaren in ons assortiment hebben.
Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Kaarsenmal Obelisk 76 x 174 mm
Kaarsenmal voor het maken van obeliskkaarsen met een diameter van 76 mm bij 174 mm hoog. Hiermee kunt gemakkelijk zelf uw eigen kaarsen maken. Gebruik voor deze mal lont 3x10.
Meer info » €13,95
Kaarsenmal bolkaars Ø 8 cm
Kaarsenmal in de vorm van een bol met een diameter van 8 cm. Hiermee kunt gemakkelijk zelf uw eigen kaarsen maken. De mal wordt geleverd met afdichtrubber en een 3-tal malklemmen en een centreernaald. Gebruik voor deze mal lont 3x10.
Meer info » €12,95
Kaarsenmal klokkaars Ø 5 x14 cm
Kaarsenmal voor het maken van klokkaarsen met een diameter van 5 cm bij 14 cm hoog. Hiermee kunt gemakkelijk zelf uw eigen kaarsen maken. Gebruik voor deze mal lont 3x8.
Meer info » €11,95
Bezoek Kaarswinkel.nl op ShopMania
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »