Siliconen kaarsenmal Spiraal Bol Klein 58x50 mm - Kaarsen maken

€9,95
Incl. btw

Siliconen kaarsenmal in de vorm van een Spiraal Bol Klein met een diameter van 58 bij 50 mm hoog. Hiermee kunt gemakkelijk zelf uw eigen kaarsen maken. De siliconen mal kan juist gebruik langdurig hergebruikt worden.

De mal wordt geleverd met een centreernaald van 10 cm. Wij adviseren bij het gebruiken van deze mal lont 3x10 te gebruiken.


Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Koolzaadwas Pillar Blend 2,5 kg
2,5 kilo Koolzaadwas Pillar Blend op ecologische basis om zelf ecofriendly kaarsen te vervaardigen. Gebruik bij Koolzaadwas ronde lonten.
Meer info » €29,50
Kaarsenlont Rond Nr. 3 - 10 meter
10 meter ronde pit c.q. kaarsenlont nr. 3 voor vrijwel alle types dompel- en gietkaarsen van specifiek koolzaadwas, bijenwas of sojawas. Kijk bij de uitgebreide beschrijving voor welke kaarsen de lont toepasbaar is.
Meer info » €4,05
Stearine Plantaardig 250 gram
250 gram Stearine op plantaardige basis om zelf kaarsen te vervaardigen. Voor het beste resultaat voegt men circa 10 tot 15% Stearine toe aan de kaarsenwas / paraffine. Dit heeft als resultaat dat een gegoten kaars beter loskomt uit een gietmal.
Meer info » €2,50
Kleurpil voor kaarsen 1 st. - Geel
Kleurpil voor het kleuren van paraffine bestaande uit een hoge concentratie kaarsenwas met kleurpigment in de kleur geel. Een halve tot één hele kleurpil is voldoende om 1 kilo kaarsenwas volledig te kleuren.
Meer info » €0,95
Bezoek Kaarswinkel.nl op ShopMania
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »