Siliconen kaarsenmal Lovely Teddybears 50x56 mm - Kaarsen maken

€9,50
Incl. btw

Siliconen kaarsenmal in de vorm van 2 teddyberen inclusief hartje met een afmeting van 50x56 mm. Hiermee kunt gemakkelijk zelf uw eigen kaarsen maken. De siliconen mal kan bij juist gebruik hergebruikt worden.

De mal wordt geleverd met een centreernaald. Wij adviseren bij het gebruiken van deze mal lont 3x6 / 3x8 te gebruiken in geval van paraffine kaarsen.

 

Afmeting
Uiteindelijk formaat van kaars:. 5,0 x 5,5 cm

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Soja Wax Ecologisch 5 kg
5 kilo Sojawas - Nature Wax C3 - op ecologische basis om zelf sojawax kaarsen in containers (glazen en potjes) of waxmelts te vervaardigen.
Meer info » €49,95 €52,95
Koolzaadwas Pillar Blend 2,5 kg
2,5 kilo Koolzaadwas Pillar Blend op ecologische basis om zelf ecofriendly kaarsen te vervaardigen. Gebruik bij Koolzaadwas ronde lonten.
Meer info » €29,50
Kleurpil voor kaarsen 1 st. - Peony
Kleurpil voor het kleuren van kaarsenwas bestaande uit een hoge concentratie paraffine met kleurpigment in de kleur Peony (Pink). Een halve tot één hele kleurpil is voldoende om 1 kilo paraffine volledig te kleuren.
Meer info » €0,95
Stearine Plantaardig 250 gram
250 gram Stearine op plantaardige basis om zelf kaarsen te vervaardigen. Voor het beste resultaat voegt men circa 10 tot 15% Stearine toe aan de kaarsenwas / paraffine. Dit heeft als resultaat dat een gegoten kaars beter loskomt uit een gietmal.
Meer info » €2,50
Bezoek Kaarswinkel.nl op ShopMania
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »