Zoeken

Gietbus RVS met handvat 1,5 lt - Kaarsen maken

€37,95
Incl. btw

Deze zeer handige, gemakkelijke en grote roestvrijstalen Gietbus van 1,5 liter met RVS handvat is ideaal om paraffine, sojawas of koolzaadwas langzaam te verwarmen tot de gewenste temperatuur. Omdat deze van RVS is vervaardigd heet deze een zeer lange levensduur. Ideaal om uw kaarsenhobby mee te beginnen.

De inhoud van de gietbus is 1,5 liter, dus ruim voldoende om 1 kilo paraffine, sojawas of koolzaadwas verwarmen ineens te verwarmen.

Gebruik:
Zet de Gietbus in een pan met water en verwarm dit op een warmtebron. Doe vervolgens de gewenst paraffine/stearine, sojawas of koolzaadwas in de gietbus om deze te verwarmen.

De gietbus is vervaardigd van duurzaam RVS Materiaal en kan daardoor langdurig gebruikt worden. Deze gietbus gaat jaren mee!

Afmeting:
Hoogte 28cm.
Diameter 8,5cm.
Inhoud ca. 1,5 Liter.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Smeltpan Aluminium inclusief 3 Gietbussen
Zeer handige en gemakkelijke Smeltpan Aluminium met 3 Gietbussen. Tevens een handige tang om de gietbussen op te pakken. Deze set is ideaal om de paraffine of sojawas langzaam te verwarmen tot de gewenste temperatuur. Dit doet u door de pan te vullen met
Meer info » €134,95 €139,95
Kaarsen lont plat 5 meter 3x8
5 meter platte pit c.q. kaarsenlont type 3x8 voor vrijwel alle types dompel- en gietkaarsen van paraffine. Kijk bij de uitgebreide beschrijving voor welke kaarsen de lont toepasbaar is.
Meer info » €1,80
Centreernaald voor kaarsenmal 13 cm (p/st.)
Centreernaalden dienen voor het bevestigen van de pit in onze gietmallen.
Meer info » €2,49
Paraffine 1 kg
Kaarsenwas / Paraffine om zelf je eigen kaarsen van te maken. De beste kwaliteit Kaarsenwas / Paraffine voor het zelf vervaardigen van kaarsen door middel van dompelen of gieten in gietvormen.
Meer info » €6,95
Bezoek Kaarswinkel.nl op ShopMania
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »