Gietbus RVS met handvat 1,5 lt - Kaarsen maken

€37,95
Incl. btw

Deze zeer handige, gemakkelijke en grote roestvrijstalen Gietbus van 1,5 liter met RVS handvat is ideaal om paraffine, sojawas of koolzaadwas langzaam te verwarmen tot de gewenste temperatuur. Omdat deze van RVS is vervaardigd heet deze een zeer lange levensduur. Ideaal om uw kaarsenhobby mee te beginnen.

De inhoud van de gietbus is 1,5 liter, dus ruim voldoende om 1 kilo paraffine, sojawas of koolzaadwas verwarmen ineens te verwarmen.

Gebruik:
Zet de Gietbus in een pan met water en verwarm dit op een warmtebron. Doe vervolgens de gewenst paraffine/stearine, sojawas of koolzaadwas in de gietbus om deze te verwarmen.

De gietbus is vervaardigd van duurzaam RVS Materiaal en kan daardoor langdurig gebruikt worden. Deze gietbus gaat jaren mee!

Afmeting:
Hoogte 28cm.
Diameter 8,5cm.
Inhoud ca. 1,5 Liter.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Centreernaald voor kaarsenmal 13 cm (p/st.)
Centreernaalden dienen voor het bevestigen van de pit in onze gietmallen.
Meer info » €2,49
Paraffine 1 kg
Kaarsenwas / Paraffine om zelf je eigen kaarsen van te maken. De beste kwaliteit Kaarsenwas / Paraffine voor het zelf vervaardigen van kaarsen door middel van dompelen of gieten in gietvormen.
Meer info » €6,95
Kleurpil voor kaarsen 1 st. - Donker Beige
Kleurpil voor het kleuren van kaarsen bestaande uit een hoge concentratie paraffine met kleurpigment in de kleur Donker Beige. Een halve tot één hele kleurpil is voldoende om 1 kilo kaarsenwas volledig te kleuren.
Meer info » €0,95 €0,95
Bezoek Kaarswinkel.nl op ShopMania
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »