Zoeken

Gietbus Aluminium met handvat 1,2 lt - Kaarsen maken

€18,95
Incl. btw

Deze zeer handige en gemakkelijke en aluminium Gietbus van 1,2 liter met los handvat is ideaal om paraffine, sojawas of koolzaadwas langzaam te verwarmen tot de gewenste temperatuur. Omdat deze met een dikke wand is vervaardigd heeft deze gietbus een lange levensduur. Ideaal om uw kaarsenhobby mee te beginnen.

 

De inhoud van de gietbus is 1,2 liter, dus voldoende om ongeveer 1 kilo paraffine en koolzaadwas en iets een kleinere hoeveelheid sojawas ineens te verwarmen. U kunt het losse handvat gebruiken, deze kunt gemakkelijk handmatig klemmen of met een clip vastzetten op het handvat.

 

Gebruik:
Zet de Gietbus in een pan met water en verwarm dit op een warmtebron. Doe vervolgens de gewenst paraffine/stearine, sojawas of koolzaadwas in de gietbus om deze te verwarmen.

 

De gietbus is vervaardigd van aluminium en kan daardoor langdurig gebruikt worden.

 

Afmeting:
Hoogte 22,5cm.
Diameter 8,7cm.
Inhoud ca. 1,2 Liter.
1 los handvat met clip (ook apart verkrijgbaar)

 

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Kaarsen lont plat 5 meter 3x8
5 meter platte pit c.q. kaarsenlont type 3x8 voor vrijwel alle types dompel- en gietkaarsen van paraffine. Kijk bij de uitgebreide beschrijving voor welke kaarsen de lont toepasbaar is.
Meer info » €1,75
Centreernaald voor kaarsenmal 13 cm (p/st.)
Centreernaalden dienen voor het bevestigen van de pit in onze gietmallen.
Meer info » €2,49
Paraffine 1 kg
Kaarsenwas / Paraffine om zelf je eigen kaarsen van te maken. De beste kwaliteit Kaarsenwas / Paraffine voor het zelf vervaardigen van kaarsen door middel van dompelen of gieten in gietvormen.
Meer info » €5,95 €6,25
Kleurpil voor kaarsen 1 st. - Choco Bruin
Kleurpil voor het kleuren van kaarsen bestaande uit een hoge concentratie paraffine met kleurpigment in de kleur Choco bruin. Een halve tot één hele kleurpil is voldoende om 1 kilo kaarsenwas volledig te kleuren.
Meer info » €0,85 €0,95
Bezoek Kaarswinkel.nl op ShopMania
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »