Augeo Multi Clean Aroma Basis - Reed Diffusers maken

€4,95
Incl. btw

Augeo Multi Clean Aroma basisvloeistof voor Reed Diffuser. De basisvloeistof om uw reed diffuser te maken door toevoeging van 15-25% geurolie. Gebruik daarnaast de Aromastokjes om uw diffuser te complementeren.

Door de stokjes (reed) in speciale basisvloeistof te plaatsen in combinatie van de geurolie, zuigen de stokjes de geurende vloeistof op. Deze zal dan langzaamaan verdampen om zodoende de hele ruimte waarin de Reed Diffuser is geplaatst te voorzien van een heerlijke geur. De sterkte kunt u zelf bepalen door het percentage geurolie te verhogen of te verlagen al naar gelang uw eigen wensen.

 

Beschikbaar in de hoeveelheden van 250 ml, 500 ml en 1000 ml.

Wordt geleverd in een handige hersluitbare fles.

Keuze te maken via het dropdown menu

 

Kleur van de vloeistof: helder.

Richtlijn voor / Dosering:
Reed Diffuser: 15-25%

 

Augeo® is een innovatieve lijn oplosmiddelen ontwikkeld op basis van glycerine, een hernieuwbare bron, op basis van hoge prestaties. Dit bio-gebaseerde oplosmiddel, een alternatief voor petrochemische oplosmiddelen, is een kleurloze en heldere vloeistof samengesteld uit veelzijdige moleculen, met een hoog oplosbaarheidsvermogen, een lage geur, niet-corrosief en een lage vluchtigheid. Het is mengbaar met gewone organische oplosmiddelen en water. Augeo® Clean Multi kan worden gebruikt in verschillende toepassingen, zoals luchtverzorging, geurstoffen en dienen als Aroma Basis voor Reed Diffusers en voldoet aan de huidige en toekomstige eisen van de eindgebruikers van onze klanten.

 

Augeo aroma diffuser basis kenmerken

  • Verbetert de geur
  • Geeft optimale verdamping
  • Zeer oplosbaar
  • Lage koolstofvoetafdruk
  • Niet-toxisch
  • HSE-profiel

 

MSDS-Sheet

 

 
 

 

 

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Gerelateerde producten
Waxinepitjes met pitvoet (100 mm) 25 st.
Waxinepitjes van 100 mm met pitvoet verpakt per 25 stuks. De waxpit met pitvoetje is speciaal voor gietmallen voor drijfkaarsen tot 90 mm en natuurlijk voor gebruik in de grotere waxinecups.
Meer info » €4,15
Pitvoetjes klein 14,75 mm 25 stuks
Losse pitvoetjes klein 14,75 mm per 25 stuks verpakt
Meer info » €1,30
Kaarsenlont Rond Nr. 7 - 5 meter
5 meter ronde pit c.q. kaarsenlont nr. 7 voor vrijwel alle types dompel- en gietkaarsen van specifiek koolzaadwas, bijenwas of sojawas. Kijk bij de uitgebreide beschrijving voor welke kaarsen de lont toepasbaar is.
Meer info » €2,90
Kaarsenlont Rond Nr. 5 - 10 meter
10 meter ronde pit c.q. kaarsenlont nr. 5 voor vrijwel alle types dompel- en gietkaarsen van specifiek koolzaadwas, bijenwas of sojawas. Kijk bij de uitgebreide beschrijving voor welke kaarsen de lont toepasbaar is.
Meer info » €4,50
Pitvoetjes Groot 19,75 mm 25 stuks
Losse pitvoetjes klein 19,75 mm per 25 stuks verpakt.
Meer info » €1,65
Bezoek Kaarswinkel.nl op ShopMania
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »