Terracotta Pot Ø11 cm - Zelf buitenkaarsen maken

  • Koop 6 voor €0,99 per stuk en bespaar 27%
€1,35
Incl. btw

Terracotta pot voor het maken van buitenkaarsen. Dit terracotta potje heeft een diameter van 11 cm en is 8 cm hoog. Deze pot heeft geen gaat in de bodem en is dus uitermate geschikt om buitenkaarsen te maken. Wij adviseren voor het vullen en branden van deze buitenkaars om buitenlont nr. 3 te gebruiken. Zie elders in onze ewebshop ons assortiment buitenlont.


Recyclebaar
Deze terracotta buitenpot kunt u weer hergebruiken. Als de buitenkaars is opgebrand kunt u de pot schoonmaken, nieuw buitenlont toevoegen en opnieuw vullen met paraffine. U kunt de pot dus meerdere keren gebruiken om buitenkaarsen te maken.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Terracotta Pot Ø13 cm
Terracotta pot voor het maken van buitenkaarsen met een diameter van 13 cm bij 10 cm hoog. Gebruik bij het vullen van deze pot buitenlont nr 4.
Meer info » €1,65
Buitenlont nr. 3 - 5 meter
Buitenlont nr. 3 lengte 5 meter voor vrijwel alle soorten buitenkaarsen van paraffine. Kijk bij de uitgebreide beschrijving voor welke buitenkaarsen de buitenlont toepasbaar is.
Meer info » €5,25
Buitenlont nr. 3 - 1 meter
Buitenlont nr. 3 lengte 1 meter voor vrijwel alle soorten buitenkaarsen van paraffine. Kijk bij de uitgebreide beschrijving voor welke buitenkaarsen de buitenlont toepasbaar is.
Meer info » €1,15
Bezoek Kaarswinkel.nl op ShopMania
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »