Menu
EUR
SiSiliconenmal voor Waxmelts - Snapbar 24 Cavity - Zelf waxmelts maken
€4,95 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
SiSiliconenmal voor Waxmelts - Snapbar 24 Cavity - Zelf waxmelts maken
(0)

SiSiliconenmal voor Waxmelts - Snapbar 24 Cavity - Zelf waxmelts maken

€4,95 Incl. btw
Op voorraad
  • 2.600+ klanten geven ons een 9.4
  • Razendsnelle levering
  • Gratis verzending vanaf €50,- NL en €75,- BE

Siliconenmal voor Waxmelts met de vorm van een Snapbar met 24 blokjes. De mal bestaat uit 1 hele vorm welke in meerdere stukken is te breken zodra de was is uitgehard. Lees meer.

Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden!

Productomschrijving

Siliconenmal voor Waxmelts met de vorm van een Snapbar met 24 blokjes. De mal bestaat uit 1 hele vorm welke in meerdere stukken is te breken zodra de was is uitgehard.

Eigenschappen:

  • Patroon: Snapbar 24 Cavity
  • Materiaal: Siliconen Maat: ca. 22x10.7x0.8cm
  • Grootte van elke Snapbar: ca. 16 x 8 cm
  • Tevens te gebruiken voor andere doeleinden. Deze mallen zijn ideaal voor het maken van eigen waxmelts, zeepjes, chocolade en marsepein.
  • Temperatuurgebruik ligt tussen de tussen -40 ℃ en + 230 ℃
  • Gewicht 50 gram

Specificaties

Artikelnummer
102196

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Recent bekeken

Siliconenmal voor Waxmelts - Snapbar 24 Cavity
Siliconenmal voor Waxmelts - Snapbar 24 Cavity
Siliconenmal voor Waxmelts met de vorm van een Snapbar met 24 blokjes. De mal be...
€4,95 €4,09
 

Specificaties

Artikelnummer
102196
0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
American Express Bankoverschrijving Belfius SOFORT Banking Giropay iDEAL KBC Klarna. Maestro MasterCard Bancontact PayPal Visa
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel SiSiliconenmal voor Waxmelts - Snapbar 24 Cavity - Zelf waxmelts maken

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »