Mozaïek Kaars Obelisk Donkerblauw-Felblauw-Oranje 6,8x6,8x25 cm

€6,49
Incl. btw

Obelisk Mozaïek Kaars met aparte uitstraling in mozaïek uitvoering met een afmeting van 6,8x6,8x25 cm in de kleuren donkerblauw/felblauw/oranje. Deze mozaïek kaars is opgebouwd uit allerlei deeltjes/blokjes kaars waardoor er een mozaïek ontstaat in de kaarsen zelf. Deze obelisk kaarsen worden elk apart vervaardigd waardoor er telkens een uniek exemplaar ontstaat. Branduren van deze grote kaarsen: ca. 100 uur.

 

Deze unieke kaarsen zijn ook goed te combineren met andere vormen (mozaïek) kaarsen. Uitgestald om een mooi kaarsenplateau vormt zich een mooi schouwspel als een unieke aanvulling in uw interieur. Ook zeker leuk om cadeau te geven of te krijgen.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Mozaïek Kaars Vierkant Donker Blauw-Felblauw 6x6x16 cm
Mozaïek kaars met aparte uitstraling met een afmeting van 6x6x16 cm in de kleuren Donker blauw/Felblauw. Deze kaars is opgebouwd uit allerlei blokjes kaars waardoor er een mozaïek ontstaat in de kaars zelf. Branduren: ca. 90 uur.
Meer info » €4,95
Mozaïek Kaars Vierkant Rood-Paars-Kobalt blauw 6x6x16 cm
Mozaïek kaars met aparte uitstraling met een afmeting van 6x6x16 cm in de kleuren rood/paars/kobalt blauw. Deze kaars is opgebouwd uit allerlei blokjes kaars waardoor er een mozaïek ontstaat in de kaars zelf. Branduren: ca. 90 uur.
Meer info » €4,95
Mozaïek Kaars Vierkant Donker Blauw-Felblauw-Oranje 6x6x16 cm
Mozaïek kaars met aparte uitstraling met een afmeting van 6x6x16 cm in de kleuren Donker blauw/Felblauw/Oranje. Deze kaars is opgebouwd uit allerlei blokjes kaars waardoor er een mozaïek ontstaat in de kaars zelf. Branduren: ca. 90 uur.
Meer info » €4,95
Bezoek Kaarswinkel.nl op ShopMania
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »