Koolzaadwas voor Containers 25 kg - Zelf kaarsen maken

€299,95
Incl. btw

Deze Koolzaadwas voor Containers met een inhoud van 25 kilo is uitstekend te gebruiken voor het vervaardigen van kaarsen in glazen en potjes. Maak daarbij gebruik van ronde lonten. Wordt geleverd in platen van 5 kg.

Let wel op!

Koolzaadwas is een natuurlijke wassoort. Hierdoor kan het zijn dat de verschillende batches net iets
anders zijn dan voorgaande. ons advies; Test altijd bij een nieuwe batch of de kaars nog hetzelfde is of dezelfde brandeigenschappen heeft.

 

Koolzaadwas is het Europese, milieuvriendelijke alternatief voor de Amerikaanse sojawas en heeft dezelfde goede eigenschappen, maar is echter een stuk milieuvriendelijker omdat de koolzaadwas een minder lange weg moet afleggen om van producent tot afnemer te komen. Hierdoor vallen de transportkosten en weerslag op het milieu lager uit. Daarnaast is Koolzaadwas GMO vrij en volledig vegan. 

Deze koolzaadwas bestaat uit crème kleurige platen. De koolzaadwas heeft een laag smeltpunt van ongeveer 50 graden Celsius en is daarom ook zeer geschikt voor geurkaarsjes in potjes of glaasjes. De was geeft een mooi glad oppervlak en en zeer goed bestand tegen "frosting". (natte vlekken/sterren). Ook ideaal voor waxinelichtjes en waxmelts. 

  • Koolzaadwas voor kaarsen in glazen en potjes, waxinelichtjes.
  • Wordt geleverd in platen.
  • Deze was wordt vervaardigd van koolzaadolie.
  • Koolzaad wordt in Europa verbouwd en daardoor zijn de transportkosten laag en wordt het milieu minder belast.
  • Koolzaadwas is plantaardig, natuurlijk en biologisch afbreekbaar.
  • Het is koosjer en wordt niet op dieren getest.
  • Vlekken op kleding zijn gewoon in de wasmachine uit te wassen.
  • De kleur is crème-wit en de geur is neutraal.
  • Koolzaadwas bevat geen genetisch gemanipuleerde stoffen noch giftige stoffen.

Koolzaad is een helder geel bloeiende plant uit de mosterd of kool familie. De zonnige, heldere kleur is een vertrouwd gezicht in de lente en zomer in onze buurlanden zoals Duitsland, Groot-Brittannië en Frankrijk. Waar het bloeiende koolzaad grote delen van de landbouwgrond in de lente en de zomer maanden bedekt. 

 

Bij ons verkrijgbaar in de eenheden 2,5 kilo, 5 kilo, 10 kilo en full box 25 kg.

Bij afname van grotere hoeveelheden wordt de prijs per kilo steeds voordeliger.

 

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Kaarsenlont Rond Nr. 7 - 10 meter
10 meter ronde pit c.q. kaarsenlont voor vrijwel alle types dompel- en gietkaarsen van specifiek koolzaadwas, bijenwas of sojawas. Kijk bij de uitgebreide beschrijving voor welke kaarsen de lont toepasbaar is.
Meer info » €4,90
Kaarsenlont Rond Nr. 5 - 5 meter
5 meter ronde pit c.q. kaarsenlont nr. 5 voor vrijwel alle types dompel- en gietkaarsen van specifiek koolzaadwas, bijenwas of sojawas. Kijk bij de uitgebreide beschrijving voor welke kaarsen de lont toepasbaar is.
Meer info » €2,80
Kaarsenlont Rond Nr. 3 - 10 meter
10 meter ronde pit c.q. kaarsenlont nr. 3 voor vrijwel alle types dompel- en gietkaarsen van specifiek koolzaadwas, bijenwas of sojawas. Kijk bij de uitgebreide beschrijving voor welke kaarsen de lont toepasbaar is.
Meer info » €4,05
Pitvoetjes Groot 19,75 mm 25 stuks
Losse pitvoetjes klein 19,75 mm per 25 stuks verpakt.
Meer info » €1,65
Gietbus met handvat 3 Liter
Zeer handige en gemakkelijke aluminium Gietbus van ca. 3 liter met handvat. De gietbus is ideaal om de paraffine of sojawas langzaam te verwarmen tot de gewenste temperatuur Au Bain Marie.
Meer info » €34,95
Bezoek Kaarswinkel.nl op ShopMania
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »