Tuinkaarsen - Buitenkaarsen in ieder formaat en kleur

Tuinkaarsen - Buitenkaarsen in ieder formaat en kleur

Buitenkaarsen


Hier vindt u al onze ambachtelijk gemaakt terraskaarsen c.q. buitenkaarsen. Deze kaarsen zijn beschijbaar in allerlei verschillende kleuren en vormen. Om zoveel mogelijk van uw tuin of terras  te kunnen genieten, zijn comfortabele tuinmeubelen en daarbij behorende leuke accessoires haast een must. Daarbij valt te denken aan mooi gekleurde tuinparasols, buitenkeukens of zelfs terrasverwarmers voor de koudere avonden. Uiteraard voor op een mooie tafel helpen wij u graag verder met onze prachtige buitenkaarsen!

Al onze buitenkaarsen zijn door en door gekleurd en worden allemaal afzonderlijk door ons met de hand gemaakt, daardoor is iedere kaars uniek. Wij maken de kaarsen in vele verschillende uiteenlopende kleuren. Een aanrader daarbij zijn de terraskaarsen in fluoriserende trendy kleur. Wij hebben een grote verscheidendheid biutenkaars in ons assortiment, van groot met maximale branduren, tot klein maar fijn!

Voor het vervaardigen van al onze buitenkaarsen gebruiken wij de beste grondstoffen en toevoegingen. Hierdoor branden onze kaarsen veel langer branden en zullen ze nagenoeg niet roeten. Echter is roeten door de grote lont die gebruikt wordt bij buitenkaarsen bijna onvermijdelijk.

5 Product(en)
Handmade Buitenkaars Mozaïek Oranje-Fluor XL Ø 18x12 cm

Handmade Buitenkaars Mozaïek Oranje-Fluor XL Ø 18x12 cm

Zeer grote Tuinkaars in de kleur Mozaïek Oranje-Fluor. Deze mooie grote kaars is enkel geschikt om buiten te branden. Met de hand gegoten en in een afmeting van Ø 18 cm en 12 cm hoog heeft deze kaars veel branduren. Branduren: ca. 120+ uur.

€23,95
Handmade Tuinkaars Fluorescerend Groen Ø 7x10 cm

Handmade Tuinkaars Fluorescerend Groen Ø 7x10 cm

Tuinkaars / Buitenkaars in een fluorescerende kleur welke geheel is gekleurd. Deze kaars heeft een mooie heldere frisse kleur groen. Met een afmeting van Ø 7 cm en 10 cm hoog heeft deze kaars een lange levensduur. Branduren: ca. 50 uur.

€3,99
Handmade Buitenkaars Wit XL Ø 18x12 cm

Handmade Buitenkaars Wit XL Ø 18x12 cm

Zeer grote Tuinkaars in de kleur wit. Deze mooie grote kaars is enkel geschikt om buiten te branden. Met de hand gegoten en in een afmeting van Ø 18 cm en 12 cm hoog heeft deze kaars veel branduren. Branduren: ca. 120+ uur.

€22,95
Handmade Buitenkaars Mozaïek Groen-Fluor XL Ø 18x12 cm

Handmade Buitenkaars Mozaïek Groen-Fluor XL Ø 18x12 cm

Zeer grote Tuinkaars in de kleur Mozaïek Groen-Fluor. Deze mooie grote kaars is enkel geschikt om buiten te branden. Met de hand gegoten en in een afmeting van Ø 18 cm en 12 cm hoog heeft deze kaars veel branduren. Branduren: ca. 120+ uur.

€23,95
Handmade Tuinkaars Fluorescerend Oranje Ø 7x10 cm

Handmade Tuinkaars Fluorescerend Oranje Ø 7x10 cm

Tuinkaars / Buitenkaars in een fluorescerende kleur Oranje welke geheel is gekleurd. Deze kaars heeft een mooie heldere frisse kleur met een afmeting van Ø 7 cm en 10 cm hoog heeft deze kaars een lange levensduur. Branduren: ca. 50 uur.

€3,99
1
Bezoek Kaarswinkel.nl op ShopMania
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »