Betaalmethoden van onze webshop

 

Algemeen 

U kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze shop.
Onze webwinkel is voorzien van vele verschillende veilige betaalmethoden. En 'veilig' houdt in dat niemand uw gegevens kan zien of kan misbruiken.  Maximaal beveiligd dus.


iDeal 

Via onze betalingspartner Mollie kunt u eenvoudig en veilig betalen met behulp van iDeal. De naam Mollie zal dan ook verschijnen op het moment dat u de betaling uitvoert met de door u gekozen betaalmethode. Mollie is de zogeheten internet-kassa waar onze webshop gebruik van maakt. Mollie verzorgt de communicatie met de banksystemen en verwerkt de betaling. Mollie is internationaal gecertificeerd volgens de PCI-standaards en staat onder toezicht van De Nederlandse Bank en zorgt voor een juiste en veilige afhandeling van al uw betalingen.

   ideal

 

Bancontact / Mister Cash

Deze online betaalmethode is voor onze Belgische klanten welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.

   Bancontact


PayPal*
Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen bij De Kaarswinkel.
Tevens kunt u via Paypal uw bestelling betalen via uw credit card.

* De kosten voor gebruik van paypal bedragen 1,75% over het totale orderbedrag.

PayPal: [email protected]
 
   Paypal
  

Bankoverschrijving
Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van De Kaarswinkel, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.


Bezoek Kaarswinkel.nl op ShopMania
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »