Reed Diffusers - Glazen flesjes met geurolie en stokjes

Reed Diffusers - Glazen flesjes met geurolie en stokjes

 

Zelf reed Diffusers maken is nog nooit zo simpel geweest als met de benodigdheden in onze webshop.

 

Alvorens u de producten in deze categorie kunt gaan bekijken, zullen wij u eerst enige informatie verschaffen over de werking van de reed diffuser en hoe u deze heel gemakkelijk zelf kunt maken.

 

Wat is een Reed Diffuser?

Reed Diffusers zijn zowel simpel als eenvoudig te maken en van te genieten. De Reed Diffuser (verspreiding middels riet) bestaat uit een mengsel van een basisoplossing (basis vloeistof) en de gewenste en toepasselijke geurolie. Dit mengsel kan na vervaardiging in een glazen fles(je) met een smalle hals worden gegoten.

 

Hoe werkt een Reed Diffuser?

Meestal wordt rotanriet in het glas met het mengsel geplaatst om de oplossing op te zuigen. De oplossing verdampt vervolgens in de lucht en laat de aromamoleculen achter die je kunt ruiken. zodoende wordt de gekozen geur heerlijk verspreid in de ruimte waar deze geplaatst wordt.

Hoe meer rietjes je aan het mengsel toevoegt, hoe sterker de geur. Als de rietverspreider een hele grote kamer met geur moet vullen, of als je een liefhebber bent en van een sterke geur houdt, begin dan met 1-2 stokjes meer dan normaal. doorgaans worden er ongeveer 6-8 stokjes gebruikt in een Reed Diffuser.

Houd er echter wel rekening mee dat een diffuser met veel rietjes minder lang meegaat dan een diffuser met minder rietjes. Dit komt doordat de oplossing dan sneller verdampt.

Na een aantal weken is de vloeistof geheel verdampt door de stokjes en kan je weer een nieuwe geur maken.

 

Reed Diffuser (Riet)

Onze Reeds (rietverspreiders) zijn gemaakt van hoogwaardig, volledig natuurlijk rotanriet dat op verantwoorde wijze is geplant en geoogst. Elk riet (reed) is met precisie gesneden om te voorkomen dat de kanalen die de oplossing naar boven voeren, worden verpletterd. Daarnaast zorgt deze zorgvuldigheid ervoor dat je een geweldige geur krijgt en ruime verspreiding.

U kunt er zoveel of weinig gebruiken als u wilt; hoe meer riet je toevoegt, hoe meer geur je zult hebben, maar het mengsel gaat niet zo lang mee.

 

Welke geuren kunt u gebruiken voor een Reed Diffuser

Het kiezen en gebruiken van de gewenste geur is het leuke gedeelte! De meeste van onze geuren werken goed samen met de basisvloeistof en zijn compatibel.

Maar wat betekent compatibel? Sommige geuren blijven niet gemixt in oplossing met de basisvloeistof en zullen na verloop van tijd of onder bepaalde omstandigheden, zoals intense hitte of kou, scheiden van de vloeistof.

Dit komt het meest voor bij kaneel- en vanillegeuren, maar er is geen gemakkelijke manier om erachter te komen zonder eerst te testen.

 
5 Product(en)
Augeo Multi Clean Aroma Basis

Augeo Multi Clean Aroma Basis

Augeo Multi Clean Aroma basisvloeistof voor Reed Diffuser. De basisvloeistof om uw reed diffuser te maken door toevoeging van 15-25% geurolie. Gebruik daarnaast de Aromastokjes om uw diffuser te complementeren.

Door de stokjes (reed) in speciale basi

€4,95
Aroma basisvloeistof voor Reed Diffuser

Aroma basisvloeistof voor Reed Diffuser

Aroma basisvloeistof voor Reed Diffuser. De basisvloeistof om uw reed diffuser te maken door toevoeging van 15-25% geurolie. Gebruik daarnaast de Aromastokjes om uw diffuser te complementeren.

Door de stokjes (reed) in speciale basisvloeistof te plaa

€3,95
Reed Stokjes Zwart - 8 st.

Reed Stokjes Zwart - 8 st.

Reed Stokjes verpakt per 8 stuks voor Reed Diffusers.
Door de stokjes (reed) in speciale basisvloeistof te plaatsen in combinatie van de geurolie, zuigen de stokjes de geurende vloeistof op. Deze zal dan langzaamaan verdampen om zodoende de hele ruimte

€2,89
Diffuser Glas Apotheker 100 ml

Diffuser Glas Apotheker 100 ml

Diffuser Glas Apotheker 100 ml voor het zelf maken van Reed Diffusers.
Het glas wordt geleverd inclusief een conische kurk om het glas mee af te sluiten.

Aanvullende info:
Door de stokjes (reed) in speciale basisvloeistof te plaatsen in combinatie v

€2,95
Diffuser Glas Carré 250 ml

Diffuser Glas Carré 250 ml

Diffuser Glas Carré 250 ml (vierkant) voor het zelf maken van Reed Diffusers.
Het glas wordt geleverd inclusief een conische kurk om het glas mee af te sluiten.

Aanvullende info:
Door de stokjes (reed) in speciale basisvloeistof te plaatsen in combi

€2,95
1
Bezoek Kaarswinkel.nl op ShopMania
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »