Siliconen kaarsenmal Gingerbread Man 83x68x32 mm - Kaarsen maken

€8,95
Incl. btw

Siliconen kaarsenmal in de vorm van een Gingerbread Man met een afmeting van 83 bij 68 en 32 mm hoog. Hiermee kunt gemakkelijk zelf uw eigen kaarsen maken. De siliconen mal kan juist gebruik langdurig hergebruikt worden.

De mal wordt geleverd met een centreernaald van 10 cm. Wij adviseren bij het gebruiken van deze mal lont 3x6 te gebruiken.


Afmeting
Uiteindelijk formaat van kaars:. 72 x 56 x 28 mm

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Paraffine 1 kg
Kaarsenwas / Paraffine om zelf je eigen kaarsen van te maken. De beste kwaliteit Kaarsenwas / Paraffine voor het zelf vervaardigen van kaarsen door middel van dompelen of gieten in gietvormen.
Meer info » €6,95
Stearine Plantaardig 250 gram
250 gram Stearine op plantaardige basis om zelf kaarsen te vervaardigen. Voor het beste resultaat voegt men circa 10 tot 15% Stearine toe aan de kaarsenwas / paraffine. Dit heeft als resultaat dat een gegoten kaars beter loskomt uit een gietmal.
Meer info » €2,50
Kleurpil voor kaarsen 1 st. - Geel
Kleurpil voor het kleuren van paraffine bestaande uit een hoge concentratie kaarsenwas met kleurpigment in de kleur geel. Een halve tot één hele kleurpil is voldoende om 1 kilo kaarsenwas volledig te kleuren.
Meer info » €0,95
Kaarsen lont plat 3x4
Platte pit c.q. kaarsenlont type 3x4 voor vrijwel alle types dompel- en gietkaarsen van paraffine. Kijk bij de uitgebreide beschrijving voor welke kaarsen de lont toepasbaar is.
Meer info » €0,80
Bezoek Kaarswinkel.nl op ShopMania
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »