Paraffine 5 kg Zelf kaarsen te maken

€34,50
Incl. btw

Paraffine - Zelf kaarsen maken


Kaarsenwas om zelf je eigen kaarsen van te maken. Dit is beste kwaliteit Kaarsenwas / Paraffine voor het zelf vervaardigen van kaarsen door middel van dompelen of gieten in gietvormen.

Kaarsenwas dient gemengd te worden met 10 tot 15 % stearine. Indien u circa 10 tot 15% stearine toevoegt aan de kaarsenwas dan zullen de brandeigenschappen van de Paraffine optimaal verbeteren. Daardoor zullen de kaarsen die u maakt langer branden en geven ze minder roet af.
Tevens zullen de kaarsen harder worden en hebben minder kans te vervormen.


Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Paraffine 1 kg
Kaarsenwas / Paraffine om zelf je eigen kaarsen van te maken. De beste kwaliteit Kaarsenwas / Paraffine voor het zelf vervaardigen van kaarsen door middel van dompelen of gieten in gietvormen.
Meer info » €6,95
Stearine Plantaardig 500 gram
500 gram Stearine op plantaardige basis om zelf kaarsen te maken. Voor het beste resultaat voegt men circa 10 tot 15% Stearine toe aan de kaarsenwas / paraffine. Dit heeft als resultaat dat een gegoten kaars beter zal loskomen uit een gietmal.
Meer info » €4,25
Waxinepitjes met pitvoet (100 mm) 10 st.
Waxinepitjes van 100 mm met pitvoet verpakt per 10 stuks. De waxpit met pitvoetje is speciaal voor gietmallen voor drijfkaarsen tot 90 mm en natuurlijk voor gebruik in de grotere waxinecups.
Meer info » €1,75
Waxinepitjes met pitvoet (35 mm) 10 st.
Waxinepitjes van 35 mm met pitvoet verpakt per 10 stuks. De waxpit met pitvoetje is speciaal voor gietmallen voor drijfkaarsen tot 30 mm en natuurlijk voor gebruik in waxinecups (35 mm).
Meer info » €1,35
Bezoek Kaarswinkel.nl op ShopMania
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »