Paraffine 2,5 kg - Zelf kaarsen te maken

€17,25
Incl. btw

Paraffine om zelf kaarsen te maken


Kaarsenwas om zelf uw eigen kaarsen van te maken. Dit is beste kwaliteit Kaarsenwas / Paraffine voor het zelf vervaardigen van kaarsen door middel van dompelen of gieten in gietvormen.

Kaarsenwas dient gemengd te worden met 10 tot 15 % stearine. Indien u circa 10 tot 15% stearine toevoegt aan de kaarsenwas dan zullen de brandeigenschappen van de Paraffine optimaal verbeteren. Daardoor zullen de kaarsen die u maakt langer branden en geven ze minder roet af.
Tevens zullen de kaarsen harder worden en hebben minder kans te vervormen. Daarbij komt de kaars gemakkelijker los vanuit een eventueel te gebruiken gietvorm.


Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Kaarsenmal Stompkaars Ø 67 x220 mm
Deze mal gebruikt u voor het maken van stompkaarsen met een diameter van 67 mm bij 220 mm hoog. Deze kaarsenmal is van kunststof vervaardigd en bij zorgvuldig gebruik kunt deze mal langdurig hergebruiken.
Meer info » €14,95
Stearine Plantaardig 250 gram
250 gram Stearine op plantaardige basis om zelf kaarsen te vervaardigen. Voor het beste resultaat voegt men circa 10 tot 15% Stearine toe aan de kaarsenwas / paraffine. Dit heeft als resultaat dat een gegoten kaars beter loskomt uit een gietmal.
Meer info » €2,50
Kaarsenmal Stompkaars Ø 62 x107 mm
Kaarsenmal voor het maken van stompkaarsen met een diameter van 62 mm bij 107 mm hoog. Hiermee kunt gemakkelijk zelf uw eigen kaarsen maken. Gebruik voor deze mal lont 3x10.
Meer info » €11,95
Kaarsenmal bolkaars Ø 8 cm
Kaarsenmal in de vorm van een bol met een diameter van 8 cm. Hiermee kunt gemakkelijk zelf uw eigen kaarsen maken. De mal wordt geleverd met afdichtrubber en een 3-tal malklemmen en een centreernaald. Gebruik voor deze mal lont 3x10.
Meer info » €13,50
Kaarsenmal klokkaars Ø 5 x14 cm
Kaarsenmal voor het maken van klokkaarsen met een diameter van 5 cm bij 14 cm hoog. Hiermee kunt gemakkelijk zelf uw eigen kaarsen maken. Gebruik voor deze mal lont 3x8.
Meer info » €11,95
Bezoek Kaarswinkel.nl op ShopMania
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »