Paraffine 20 kg - Zelf kaarsen te maken

€129,95
Incl. btw

Paraffine om zelf kaarsen van te maken


Bestel nu 20 kg en u verkrijgt een inkoopvoordeel van meer dan 10 %.

Dit is beste kwaliteit Paraffine c.q. kaarsenwas voor het zelf vervaardigen van kaarsen door middel van dompelen of gieten in gietvormen.

Kaarsenwas dient gemengd te worden met 5 tot 15 % stearine. Indien u circa 5 tot 15% stearine toevoegt aan de kaarsenwas dan zullen de brandeigenschappen van de paraffine optimaal verbeteren. Daardoor zullen de kaarsen die u maakt langer branden en geven ze minder roet af.
Tevens zullen de kaarsen harder worden en hebben minder kans te vervormen.

Indien u problemen ondervind met het dompelen van kaarsen met alleen paraffine en stearine raden wij u aan Vybar toe te voegen aan het mengsel. Dit is een waxconditioner, wat het resultaat van dompelkaarsen zal verbeteren.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Paraffine 1 kg
Kaarsenwas / Paraffine om zelf je eigen kaarsen van te maken. De beste kwaliteit Kaarsenwas / Paraffine voor het zelf vervaardigen van kaarsen door middel van dompelen of gieten in gietvormen.
Meer info » €6,95
Paraffine 5 kg
Paraffine om zelf kaarsen te kunnen maken. De beste kwaliteit Kaarsenwas / Paraffine voor het zelf vervaardigen van kaarsen door middel van dompelen of gieten in gietvormen.
Meer info » €34,50
Stearine Plantaardig 1 kg
1 kilo Stearine op plantaardige basis om zelf kaarsen te maken. Voor het beste resultaat voegt men circa 10 tot 15% Stearine toe aan de kaarsenwas / paraffine. Dit heeft als resultaat dat een gegoten kaars beter zal loskomen uit een gietmal.
Meer info » €7,25
Stearine Plantaardig 5 kg
5 kilo Stearine op plantaardige basis om zelf kaarsen te maken. Voor het beste resultaat voegt men circa 10 tot 15% Stearine toe aan de paraffine. Dit heeft als resultaat dat een gegoten kaars beter zal loskomen uit een gietmal.
Meer info » €34,95
Paraffine 10 kg
Kaarsenwas / Paraffine om zelf je eigen kaarsen van te maken. De beste kwaliteit Kaarsenwas / Paraffine voor het zelf vervaardigen van kaarsen door middel van dompelen of gieten in gietvormen.
Meer info » €63,95 €67,95
Bezoek Kaarswinkel.nl op ShopMania
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »