Siliconen kaarsenmal Bubble Block 80x80x78 mm - Kaarsen maken

€17,95
Incl. btw

Siliconen kaarsenmal in de vorm van een Bubble Block met een afmeting van 80 x 80 bij 78mm hoog. Hiermee kunt gemakkelijk zelf uw eigen Bubble Block kaarsen maken. De siliconen mal kan juist gebruik langdurig hergebruikt worden.

De mal wordt geleverd met een centreernaald van 10 cm. Wij adviseren bij het gebruiken van deze mal lont 3x12 te gebruiken.

 

Afmeting
Uiteindelijk formaat van kaars:

breedte : 70 x 70 mm

hoogte  : 70 mm

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Koolzaadwas Pillar Blend 1 kg
1 kilo Koolzaadwas Pillar Blend op ecologische basis om zelf ecofriendly kaarsen te vervaardigen. Gebruik bij Koolzaadwas ronde lonten.
Meer info » €11,95
Paraffine 1 kg
Kaarsenwas / Paraffine om zelf je eigen kaarsen van te maken. De beste kwaliteit Kaarsenwas / Paraffine voor het zelf vervaardigen van kaarsen door middel van dompelen of gieten in gietvormen.
Meer info » €6,95
Stearine Plantaardig 250 gram
250 gram Stearine op plantaardige basis om zelf kaarsen te vervaardigen. Voor het beste resultaat voegt men circa 10 tot 15% Stearine toe aan de kaarsenwas / paraffine. Dit heeft als resultaat dat een gegoten kaars beter loskomt uit een gietmal.
Meer info » €2,50
Kleurpil voor kaarsen 1 st. - Geel
Kleurpil voor het kleuren van paraffine bestaande uit een hoge concentratie kaarsenwas met kleurpigment in de kleur geel. Een halve tot één hele kleurpil is voldoende om 1 kilo kaarsenwas volledig te kleuren.
Meer info » €0,95
Bezoek Kaarswinkel.nl op ShopMania
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »