Rustieke Stompkaarsen

Stompkaarsen Rustiek - Handgemaakte kaarsen

De (gekleurde) rustieke stompkaarsen zijn haast niet meer weg te denken uit het totaal aan aangeboden kaarsenassortiment. Door de beste kwaliteit en uitstekende brandeigenschappen mogen deze handgemaakte kaarsen niet ontbreken in uw interieur. Ze zijn verkrijgbaar in onze kaarsenwebwinkel in uiteenlopende trendy kleuren en verschillende maten. De stompkaarsen rustiek zijn verkrijgbaar van groot tot klein en van breed tot smal, zeer gemakkelijk online kaarsen kopen. Zodoende zit er altijd wel een kaars tussen die aan uw wensen voldoet en wordt u in de gelegenheid gesteld om eindeloos te combineren met allerlei andere soorten verschillende kaarsen, zoals de door ons handgemaake bolkaarsen.

 

Trendy Rustieke Kaarsen

De Rustieke Stompkaarsen zijn tegenwoordig overal verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, waaronder in onze online kaarsenwinkel. Door een speciale productie techniek ontstaat het gebroken effect van de rustieke kaars, deze zorgt ervoor dat er een ruw exterieur gecreëerd wordt. Al onze kaarsen worden met de grootste zorg geproduceerd en elke kaars is handgemaakt. Hierdoor zijn wij in staat de beste kaarsen te maken doordat wij de beste grondstoffen gebruiken bij het vervaardigen van onze kaarsen.

 

Het verschil met rustieke stompkaarsen en normale kaarsen is dat normale kaarsen strak en glimmend zijn van exterieur waardoor deze een moderne uitstraling hebben. Bij de rustieke kaarsen wordt dit effect doorbroken en doordat hij in verschillende maten en trendy kleuren verkrijgbaar is, kan men vele combinaties maken en een rustieke sfeer creëren. Deze kaarsen zijn bijvoorbeeld prima te combineren met onze handgemaakte vierkante kaarsen.

 

Goede kwaliteit kaarsen

Al onze kaarsen (handgemaakt) zijn net zo goed of misschien nog wel van betere kwaliteit dan de bekende Bolsius kaarsen, dit omdat wij elke kaars afzonderlijk maken en met de meeste zorg vervaardigen. Al onze kaarsen zijn daarnaast zeer gunstig geprijsd en bestaan louter uit de best verkrijgbare grondsotffen. Hierdoor kunt u langer genieten van de kaarsen en hebben deze een uitstekende brandkwaliteit.

 

Groot assortiment Kaarsen

Al onze stompkaarsen hebben een mooie vlam, roken en roeten niet en hebben een gegarandeerde brandtijd. Ons kaarsenassortiment is zeer uitgebreid en divers en bestaat uit vele soorten en maten. Kenmerken van ons assortiment zijn de grote diversiteit aan kleuren en afmetingen, waardoor wij een prachtig en variërend aanbod kunnen opmaken.

26 Product(en)
Stompkaars Rustiek Rood Ø 68x100 mm

Stompkaars Rustiek Rood Ø 68x100 mm

Rustieke Stompkaars met een afmeting van 68 x 100 mm in de kleur Rood. Deze handgemaakte kaars is volledig gekleurd en heeft circa 45 branduren.

€2,89
Stompkaars Rustiek Wit Ø 68x200 mm

Stompkaars Rustiek Wit Ø 68x200 mm

Rustieke Stompkaars met een grote afmeting van 68 x 200 mm in de kleur Wit. Deze handgemaakte grote kaars is volledig gekleurd en heeft circa 90 branduren.

€4,79
1 2
Bezoek Kaarswinkel.nl op ShopMania
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »