Stabilo lont nr 10 (120 mm) per 25 st. om zelf kaarsen te maken

€3,99
Incl. btw

Stabilo lont nr 10 met een afmeting van 120 mm hoog met pitvoet van 15mm en verpakt per 25 stuks.

 

Stabilo lonten (voorheen ook wel bekend als cd wicks) behoren tot een van de beste lonten op de markt voor geurkaarsen. Ze worden over de hele wereld gebruikt door gerenommeerde kaarsproducenten.

Deze lonten zijn voorgesneden tot 120 mm, reeds omhult door een laagje was en zijn voorzien van een 15 mm pitvoet, zodoende zijn ze klaar om direct in een kaarsenhouder geplaatst te worden. Deze lonten zijn kernloze, richtingloos, plat gevlochten lonten met een speciaal papierfilament eromheen geweven.

Deze specifieke configuratie is ontworpen om een ​​maximale en consistente capillaire werking te bevorderen en tegelijkertijd te zorgen voor een lont die de vlampositie afsnijdt. Wedo-lont combineert de hoogste kwaliteit lontmaterialen, ultramoderne vlecht- en spoeltechnologie en beproefde, geteste en goedgekeurde chemische behandelingen om de schoonste en veiligst mogelijke verbranding in de materialen in kwestie te bieden.

 


Aanbevolen diameter glas:
Voor sojawas diameter van 5,0 - 6,0 cm
Voor paraffine diameter van 5,5 - 6,5 cm

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Waxinepitjes met pitvoet (35 mm) 10 st.
Waxinepitjes van 35 mm met pitvoet verpakt per 10 stuks. De waxpit met pitvoetje is speciaal voor gietmallen voor drijfkaarsen tot 30 mm en natuurlijk voor gebruik in waxinecups (35 mm).
Meer info » €1,35
Waxinepitjes met pitvoet (100 mm) 10 st.
Waxinepitjes van 100 mm met pitvoet verpakt per 10 stuks. De waxpit met pitvoetje is speciaal voor gietmallen voor drijfkaarsen tot 90 mm en natuurlijk voor gebruik in de grotere waxinecups.
Meer info » €1,75
Bezoek Kaarswinkel.nl op ShopMania
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »