Zoeken

Grote Terracotta Pot Ø 17 x 9 cm - Zelf kaarsen maken

€2,39
Incl. btw

Grote Terracotta pot voor het maken van buitenkaarsen. Deze terracotta pot heeft een grote diameter van 17 cm en is 9 cm hoog en daardoor is dit een absolute blikvanger. Het is tevens mogelijk om deze pot te vullen met meerdere lonten, waardoor de kaars veel licht en warmte afgeeft. Deze pot heeft geen gaat in de bodem en is dus uitermate geschikt om buitenkaarsen te maken. Wij adviseren voor het afvullen en branden van deze buitenkaars om buitenlont nr. 7 te gebruikenDeze buitenpot leent zich prima voor een kaars met 2 lonten, gebruik dan nr 3.

Zie elders in onze webshop ons assortiment buitenlont.


Recyclebaar
Deze grote terracotta buitenpot kunt u weer hergebruiken. Als de buitenkaars is opgebrand kunt u de pot schoonmaken, nieuw buitenlont toevoegen en opnieuw vullen met paraffine. U kunt de pot dus meerdere keren gebruiken om buitenkaarsen te maken.

 

Let op!!

Artikel wordt zonder inhoud verkocht!!

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Terracotta Pot Ø11 cm
Terracotta pot voor het maken van buitenkaarsen met een diamter van 11 cm bij 8 cm hoog. Gebruik bij het vullen van deze pot buitenlont nr 3.
Meer info » €1,35
Terracotta Pot Ø13 cm
Terracotta pot voor het maken van buitenkaarsen met een diameter van 13 cm bij 10 cm hoog. Gebruik bij het vullen van deze pot buitenlont nr 4.
Meer info » €1,65
Buitenlont nr. 3 - 5 meter
Buitenlont nr. 3 lengte 5 meter voor vrijwel alle soorten buitenkaarsen van paraffine. Kijk bij de uitgebreide beschrijving voor welke buitenkaarsen de buitenlont toepasbaar is.
Meer info » €5,25
Bezoek Kaarswinkel.nl op ShopMania
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »