Grote Terracotta Pot Ø 24 cm - Zelf kaarsen maken

  • Bestel 6 voor €1,75 per stuk en bespaar 10%
€1,95
Incl. btw

Grote Terracotta pot voor het maken van buitenkaarsen. Deze terracotta pot heeft een grote diameter van 24 cm en is 7 cm hoog is dit een absolute blikvanger. Het is tevens mogelijk om deze pot te vullen met meerdere lonten, waardoor de kaars veel licht en warmte afgeeft. Deze pot heeft geen gaat in de bodem en is dus uitermate geschikt om buitenkaarsen te maken. Wij adviseren voor het afvullen en branden van deze buitenkaars om buitenlont nr. 3 te gebruiken, maar dan gebruikt te maken van meer dan 1 lont. Deze buitenpot leent zich prima voor een kaars met 3 lonten.

Zie elders in onze webshop ons assortiment buitenlont.


Recyclebaar
Deze grote terracotta buitenpot kunt u weer hergebruiken. Als de buitenkaars is opgebrand kunt u de pot schoonmaken, nieuw buitenlont toevoegen en opnieuw vullen met paraffine. U kunt de pot dus meerdere keren gebruiken om buitenkaarsen te maken.

 

Let op!!

Artikel wordt zonder inhoud verkocht!!

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Terracotta Pot Ø11 cm
Terracotta pot voor het maken van buitenkaarsen met een diamter van 11 cm bij 8 cm hoog. Gebruik bij het vullen van deze pot buitenlont nr 3.
Meer info » €1,10
Terracotta Pot Ø13 cm
Terracotta pot voor het maken van buitenkaarsen met een diameter van 13 cm bij 12 cm hoog. Gebruik bij het vullen van deze pot buitenlont nr 4.
Meer info » €1,15
Waxinepitjes met pitvoet (35 mm) 100 st.
Waxinepitjes van 35 mm met pitvoet verpakt per 100 stuks. De waxpit met pitvoetje is speciaal voor gietmallen voor drijfkaarsen tot 30 mm en natuurlijk voor gebruik in waxinecups (35 mm).
Meer info » €10,95
Bezoek Kaarswinkel.nl op ShopMania
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »