Zoeken

Mozaïek Kaarsen - Obelisk

Mozaïek Kaarsen - Obelisk

Ambachtelijk gemaakte Mozaïek Kaarsen in de vorm van een grote Obelisk met een afmeting van 6,8 x 6,8 cm breed en 25 cm hoog. De kaarsen worden in verscheidene mooie kleursamenstellingen gemaakt en met de beste grondstoffen vervaardigd. Deze mozaïek kaarsen zijn elk uniek van stuk doordat deze kaarsen ieder per stuk handgemaakt worden. Deze grote kaarsen hebben een lange brandduur van ca. 100 uur.

De mozaïekkaaren bestaan uit verschiedene stukjes (mozaiek) kaars welke worden overgoten door een mengsel van paraffine en stearine. Hierdoor ontsaat een kaars uit één stuk met verschillende kleurencombinaties.

2 Product(en)
Mozaïek Kaars Obelisk Donkerblauw-Felblauw-Oranje 6,8x6,8x25 cm

Mozaïek Kaars Obelisk Donkerblauw-Felblauw-Oranje 6,8x6,8x25 cm

Mozaïek kaars Obelisk met aparte uitstraling met een afmeting van 6,8x6,8x25 cm in de kleuren donkerblauw/felblauw/oranje. Deze kaars is opgebouwd uit allerlei blokjes kaars waardoor er een mozaïek ontstaat in de kaars zelf. Branduren: ca. 100 uur.

€6,49
Mozaïek Kaars Obelisk Rood-Paars-Kobalt blauw 6,8x6,8x25 cm

Mozaïek Kaars Obelisk Rood-Paars-Kobalt blauw 6,8x6,8x25 cm

Mozaïek kaars Obelisk met aparte uitstraling met een afmeting van 6,8x6,8x25 cm in de kleuren rood/paars/kobalt blauw. Deze kaars is opgebouwd uit allerlei blokjes kaars waardoor er een mozaïek ontstaat in de kaars zelf. Branduren: ca. 100 uur.

€6,49
1
Bezoek Kaarswinkel.nl op ShopMania
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »