Zoeken

Geurolie Sandalwood 100 ml - Zelf geurkaarsen - waxmelts maken

€12,95
Incl. btw

Heerlijk ruikende Geurolie Sandalwood met een inhoud van 100 ml. Sandelhout geurolie wordt gemaakt van de witte Sandelhoutboom.


Deze witte Indische Sandelhoutboom komt voor in India en Indonesië en wordt vier tot negen meter hoog. Het hout van de boom is heel geurig. Sandelhoutgeurolie is erg gewild. Sandelhout geurolie zorgt voor een ontspannen sfeer en het zou zelfs een romantische stemming geven.

 

Deze geurolie is geschikt voor toevoeging in Geurkaarsen, waxmelts van zowel soja als koolzaadwas en evt. zeep.


Kleur van de olie: licht gelig.

 

Richtlijn voor / Dosering:
Kaarsen maken: 5-10%
Waxmelts maken: 5-10%, mede afhankelijke van de verdraagzaamheid van de soja/koolzaadwas, soms met toevoeging van vybar tot wel 12% toe te passen.

Let op:
Het gebruik van geurolie kan de wanden van kunststof gietmallen aantasten.
Maak daarom na gebruik van geurolie de kaarsenmallen goed schoon om dit te voorkomen.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Soja Wax Ecologisch 2,5 kg
2,5 kilo Sojawas - Nature Wax C3 - op ecologische basis om zelf sojawax kaarsen in containers (glazen en potjes) of waxmelts te vervaardigen.
Meer info » €21,95
Kaarsenlont Rond Nr. 5 ongebleekt - 5 meter
5 meter ronde pit c.q. kaarsenlont nr. 5 voor vrijwel alle types dompel- en gietkaarsen van specifiek koolzaadwas, bijenwas of sojawas. Kijk bij de uitgebreide beschrijving voor welke kaarsen de lont toepasbaar is.
Meer info » €2,60
Geurolie Vanille 100 ml
Heerlijk ruikende Geurolie met een inhoud van 100 ml. Deze Vanille geurolie herken je uit de duizenden. Het is dan ook de geur die je meteen zin doet krijgen in de heerlijkste desserten. Kies jij voor verfrissende vanille-ijs of krokante vanillekoekjes?
Meer info » €12,95
Cupje met deksel voor Waxmelts 10,7 cc - 100 st
Cupjes met deksel van 10,7 cc voor het maken van waxmelts van +/- 10 gram. U kunt hiermee waxmelts maken van 10 gram door deze te vullen en af te sluiten met bijbehorende vaste deksel. Inhoud 100 stuks
Meer info » €5,50
Bezoek Kaarswinkel.nl op ShopMania
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »